ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


ΣΤΗΝ NATURAL ENERGAS

αναζητούμε συνεχώς άτομα που ενδιαφέρονται να συνδέσουν την επαγγελματική τους ανάπτυξη με την προσφορά υπηρεσιών στον άνθρωπο.

Η ικανοποίηση των αναγκών της αγοράς είναι μια συνεχής διαδικασία και η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για την εξασφάλιση των όρων διαβίωσης και της ελαχιστοποίησης του ενεργειακού κόστους των πελατών είναι βασική μέριμνα του σύγχρονου Ενεργειακού Συμβούλου.
pngegg (5)

Ο ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΕΑ.
Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ.

Το επάγγελμα έχει έντονα κοινωνικές διαστάσεις, γιατί οι υπηρεσίες που προσφέρει είναι αναντικατάστατες. Με τις πολλαπλές δραστηριότητες του ο Σύμβουλος στον κλάδο Ενέργειας υποστηρίζει τη διατήρηση του βιοτικού επιπέδου των καταναλωτών.


- Εντοπίζει υποψήφιους πελάτες από τον επαγγελματικό και κοινωνικό χώρο.

- Προσεγγίζει και διερευνά τις ανάγκες των πελατών του.

- Συμβουλεύει και προτείνει προγράμματα που ικανοποιούν μια ή περισσότερες ανάγκες.

- Επιμελείται τη σύναψη των συμβολαίων.

- Εξυπηρετεί διαρκώς τους πελάτες του και φροντίζει για την κάλυψη νέων αναγκών.

- Προωθεί την ιδέα, συμμετέχει σε έργο κοινωνικής προσφοράς και αποτελεί τη βάση ενός καλά οργανωμένου παραγωγικού συστήματος σε – συνεχή – επικοινωνία με το συνάνθρωπο.

Ο Ενεργειακός & Οικονομικός Σύμβουλος ορίζει ο ίδιος τους στόχους του.


Με την καθημερινή του δραστηριότητα ορίζει το πώς και πότε θα κάνει πράξη τα όνειρά του. Οικονομικά οι αποδοχές του δεν έχουν «οροφή». Εξαρτάται από την δική του δυναμικότητα, από τον αριθμό και το μέγεθος των συμβολαίων που θέλει να επιτύχει. Άλλωστε η κάθε πώληση συμβολαίου δεν αποδίδει μόνο τη στιγμή που πραγματοποιείται, αλλά διαρκώς.

Εξελικτικά δεν υπάρχουν επετηρίδες, αρχαιότητα, μισθολογικοί φραγμοί. Η οικονομική του εξέλιξη βρίσκεται στα δικά του χέρια. Είναι ένας «ατομικός επιχειρηματίας» που δεν επενδύει κάποιο αρχικό κεφάλαιο, αλλά τον ίδιο του τον εαυτό αναπτύσσοντας και βελτιώνοντας τις ικανότητές του.

Δεν «πουλάει προϊόντα» αλλά προσφέρει λύσεις σε ανάγκες που απασχολούν όλους μας και που αν δεν καλυφθούν μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο μετά… μπορεί να είναι πολύ αργά!

Εντυπωσιακές ευκαιρίες σταδιοδρομίας


Όλα τα παραπάνω σημαίνουν ότι εκείνοι που θα δραστηριοποιηθούν ως Ενεργειακοί Σύμβουλοι έχουν εντυπωσιακές ευκαιρίες για γρήγορη επαγγελματική, οικονομική και κοινωνική εξέλιξη.

Μια μεγάλη αγορά που αναζητά δυναμικά στελέχη. Σήμερα ο Ενεργειακός & Οικονομικός Σύμβουλος είναι ένας εξειδικευμένος, υπεύθυνος επαγγελματίας με συγκεκριμένο και ουσιαστικό αντικείμενο εργασίας. Τώρα, λοιπόν, είναι η κατάλληλη στιγμή για μια επιλογή ζωής.

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα


+30 24210 32948

+30 698 463 3267

energasinfo@gmail.com

Αποκτήστε φθηνότερο ρεύμα και απολαύστε μοναδικά προνόμια με κάθε νέα σύνδεση